Vadászati felelősség- és balesetbiztosítás

Az Országos Magyar Vadászkamara 2018. október 1-jén vadászfelelősség- és balesetbiztosítás 4 éves (2019/2020-2022/2023 vadászati év) időtartamra szóló biztosítási szerződés megkötésére nyílt pályázatot írt ki a Biztosító Társaságok számára.

A biztosítási pályázati felhívás a Kamara www.omvk.hu hivatalos honlapján elektronikus formában jelent meg, továbbá az adott biztosítási szektor piacvezető biztosító társaságaidirekt elektronikus levélben is megkeresésre kerültek. A pályázat benyújtásának határideje 2018. október 15. napja 14 óra volt.

A felhívásban kiírtaknak megfelelően a beérkezett ajánlatokat 2018. október 30-án a Kamara Felügyelő Bizottsága, valamint a Pénzügyi és Gazdálkodási Bizottsága összevont bizottsági ülés keretében elbírálta, döntést hozott a nyertes ajánlattevőről. A nyertes biztosító társaság a Groupama Biztosító Zrt. lett. Az Országos Magyar Vadászkamara 2018. november 20. napjáig a nyertes biztosító társasággal szerződést köt, amely biztosítja azt a továbbiakban, hogy a mintegy 65 ezer vadász és a hazánkba látogató éves szinten mintegy 25 ezer külföldi vendégvadász számára a továbbiakban is fennakadás nélkül biztosított legyen a vadászati felelősség- és balesetbiztosítás.

Forrás
omvk.hu