Belföld

Májusi Küldöttközgyűlés

Májusi Küldöttközgyűlés

2019. május 3-án a Hotel Gottwaldban tartotta májusi Küldöttközgyűlését az Országos Magyar Vadászkamara (a továbbiakban: Vadászkamara).

 

A részletes írásos előterjesztések és meghívók, valamint a Vadászkamara honlapján előzetesen is megjelentetett anyagok alapján hét napirendi pontot tárgyaltak meg a Küldöttek:

A Magyar Vadászok Nagykövetének elismerése

A Magyar Vadászok Nagykövetének elismerése
Bodrogi Gyula a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari díjas színművész, a Magyar Vadászok Nagykövete 2019. május 25-én, a Komárom-Esztergom megyei vadásznapon vadászati kitüntetést vett át Dr. Semjén Zsolttól, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnökétől.

A Védegylet Elnöke a Hubertus kereszt gyémánt fokozatával fejezte ki köszönetét a Nemzet Színészének, hogy a vadászat, vadgazdálkodás népszerűsítésében, társadalmi megítélésében hosszú évek óta fontos szerepet vállal és tölt be.

Hagyományőrző vadászati napot tartottak Mihályfán

Hagyományőrző vadászati napot tartottak Mihályfán
Az Országos Agarász Egyesület évadnyitó vadászati napot szervezett az OMVK Zala megyei szervezetének és Mihályfa Önkormányzatának összefogásával.

A jeles eseményen szakmai előadásokat és a hagyományos vadászati módokat bemutató gyakorlati bemutatót is láthattak, hallhattak az érdeklődők. 

Részletes beszámoló és képek az alábbi linken érhetők el.

Elnökségi ülés

Elnökségi ülés
Az Országos Magyar Vadászkamara Elnöksége 2019. április 15-én tartotta soron következő ülését. Az ülésen összesen 16 napirendi pontot tárgyalt az Elnökség.

Az ülésen a testület 18 tagja képviseltette magát, melyen Szabó Ferenc, a szervezet Felügyelő Bizottságának elnöke, Dr. Bárándy Péter az Etikai Bizottság elnöke, Kemenszky Péter az Oktatási Szakbizottság elnöke, Dr. Ujváry Tamás ügyvezető, Bugyi Andrea gazdasági vezető és Kovács Gábor szakmai igazgató is jelen volt tanácskozási joggal.

Küldöttközgyűlés

Küldöttközgyűlés
2018. december 18-án a Forster Vadászkastélyban tartotta decemberi Küldöttközgyűlését az Országos Magyar Vadászkamara.

A részletes írásos előterjesztések és meghívók, valamint a Kamara honlapján előzetesen is megjelentetett anyagok alapján négy napirendi pontot tárgyaltak meg a Küldöttek: